Herken je dit?

Zodra je 's ochtends wakker wordt, sta je AAN. Het is je tweede natuur, of misschien wel je eerste, om de dag rond je gezin te organiseren. Want als jij het niet doet, wie doet het dan? Dan loopt alles in de soep.

Zo hou je de hele dag alle ballen hoog, soms niet eens bewust, en ergens op de dag, is het ineens gebeurd. Je voelt de energie uit je lichaam stromen en komt bekaf thuis. Of misschien heb je het nog niet eens echt gevoelt, en voel je het pas als je uitgeblust op de bank ploft. Het liefste blijf je daar zitten tot het tijd is om naar bed te gaan, maar helaas, de dag is nog niet voorbij. 

De nodige huishoudelijke taken staan nog op het programma want anders heeft niemand eten en je had jezelf opnieuw voorgenomen deze week echt een paar keer te gaan sporten. Die laatste was er al een paar weken opnieuw bij ingeschoten.

Er hoeft nog maar een ding mis te gaan, extra op je bord te komen, of een paar kinderen die van alles van je willen of uitgerekend nu dwars gaan doen en je voelt je narrig worden, verdrietig, machteloos, alleen en alles er tussenin.

En zodra je een keer een uurtje voor jezelf hebt, en eindelijk even wilt ontspannen, lukt het niet. De onrust giert door je lijf en je kunt alleen nog maar bedenken wat je allemaal nog moet doen. Je kan alleen nog maar ontspannen als je al die taken gedaan hebt, en dan is je uurtje voor jezelf alweer voorbij. 

Bye bye rust voor jezelf...

 

Hoe zou het voor je zijn als

  • Je niet de hele dag AAN staat? Dat je de UIT-knop in jezelf weet te vinden?
  • Je niet zo bekaf aan het volgende deel van de dag hoeft te beginnen en energie over hebt zodat je wel zin hebt om te sporten of leuke dingen te doen?
  • Je je niet meer zo gehaast, gejaagd of overprikkeld voelt en je echt die rust en ontspanning kan voelen? En er ook echt van kan genieten zonder je schuldig hoeft te voelen dat andere dingen nu niet gebeuren?
  • Dat je leert begrijpen hoe jouw denken 'werkt'  en dat je inziet waarom je doet wat je doet, zodat je ook kan kiezen voor een andere route?

 

Na 1 coachwandeling ga je al met een mooi inzicht naar huis. Vaak heb je zelfs tijdens de sessie al een stap gezet zonder dat je het doorhebt. De dagen erna beginnen de kwartjes te vallen, en soms zelfs na weken nog.

Gebleken is dat na 2 a 3 sessies er blijvende resultaten behaald worden. 

 

Een losse coachwandeling  van 1,5 uur: €74,00

Tijdens deze wandeling richten we ons op wat voor jou op dit moment speelt of de meeste aandacht nodig heeft. Je zet een gelijk een stap en ik geef jou wat handvatten mee naar huis om een volgend stapje te zetten.

 

(Vanwege de KOR (=kleine ondernemers regeling) vraag ik geen BTW en draag ik geen BTW af. Desgewenst kunt u wel een factuur krijgen)