Herken je dit?

Zodra je 's ochtends wakker wordt, sta je AAN. Het is je tweede natuur, of misschien wel je eerste, om de dag rond je gezin te organiseren. Want als jij het niet doet, wie doet het dan? Dan loopt alles in de soep.

Zo hou je de hele dag alle ballen hoog, soms niet eens bewust, en ergens op de dag, is het ineens gebeurd. Je voelt de energie uit je lichaam stromen en komt bekaf thuis. Of misschien heb je het nog niet eens echt gevoelt, en voel je het pas als je uitgeblust op de bank ploft. Het liefste blijf je daar zitten tot het tijd is om naar bed te gaan, maar helaas, de dag is nog niet voorbij. 

De nodige huishoudelijke taken staan nog op het programma want anders heeft niemand eten en je had jezelf opnieuw voorgenomen deze week echt een paar keer te gaan sporten. Die laatste was er al een paar weken weer bij ingeschoten.

Er hoeft nog maar een ding mis te gaan, extra op je bord te komen, of een paar kinderen die van alles van je willen, bij te komen en je voelt je narrig worden, verdrietig, alleen en alles er tussenin.

En zodra je een keer een uurtje voor jezelf hebt, en eindelijk even wilt ontspannen, lukt het niet. De onrust giert door je lijf en je kunt alleen nog maar bedenken wat je allemaal nog moet doen. Je kan alleen nog maar ontspannen als je al die taken gedaan hebt, en dan is je uurtje voor jezelf alweer voorbij. 

Bye bye rust voor jezelf...

 

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je niet de hele dag AAN staat? Dat je de UIT-knop in jezelf weet te vinden?
 • Je niet zo bekaf aan het volgende deel van de dag hoeft te beginnen en energie over hebt zodat je wel zin hebt om te sporten of leuke dingen te doen?
 • Je je niet meer zo gehaast, gejaagd of overprikkeld voelt en je echt die rust en ontspanning kan voelen? En er ook echt van kan genieten zonder je schuldig hoeft te voelen dat andere dingen nu niet gebeuren?

 

Dat is echt mogelijk als je je nu bij mij inschrijft voor het reset-traject van 4 sessies.

Na 4 sessies kan jij:

 • jezelf resetten en opladen voor de rest van de dag;
 • een betere balans houden tussen alles wat 'moet' en alles wat leuk is;
 • je eigen valkuilen herkennen;
 • in de flow van de dag, je rustig en ontspannen voelen; 

 

Aan het einde van dit waardevolle traject ga je naar huis met

minder drukte in je hoofd en je lijf en meer rust en ontspanning. Inzicht in waarom die stemmetjes ervoor zorgen dat dingen niet lukken of dat je er niet aan begint. En ook inzicht in jouw valkuilen zodat je er niet meer in valt.

Allerlei tools die alleen voor jou werken en die je echt super makkelijk kunt gebruiken op momenten dat je het allemaal even niet meer weet. En ook heel fijn, die reset-button neem je gewoon mee naar huis en heb je altijd bij je!

En...je staat er daarna niet meer alleen voor.

 

Jouw investering in jezelf is nu slechts €299,00  (pilot) 

Betalen in 4 termijnen is mogelijk, je betaalt dan €75,00 per keer;

Reset-traject:

 • 4 coachsessies 1,5 uur (om de 14 dagen, wanneer en hoe laat het jou het beste uitkomt);
 • klein beetje huiswerk door middel van eenvoudige oefeningen. Kost echt maar een paar minuutjes per dag;
 • 1x per week app-contact (tijdens het gehele traject) over hoe het met je gaat;
 • 2 weken na de laatste sessie een telefonisch gesprek zodat je na dit traject niet meer in die ellendige valkuil stapt;

 

 

Een losse coachwandeling  van 1,5 uur: €65,00

Tijdens deze wandeling richten we ons op wat voor jou op dit moment speelt of de meeste aandacht nodig heeft. Je zet een gelijk een stap en ik geef jou wat handvatten mee naar huis om een volgend stapje te zetten.

 

(Vanwege de KOR (=kleine ondernemers regeling) vraag ik geen BTW en draag ik geen BTW af. Desgewenst kunt u wel een factuur krijgen)