Herken je dit?

Je maakt je 's nachts vaak al druk over de volgende dag en van al die gedachten slaap je slecht.

Van zondag op maandag slaap je sowieso slecht en daar baal je van. Je probeert fris en fruitig aan de week te beginnen maar zo begin je al met een achterstand.

Om toch wat energie te krijgen maak je een gezond ontbijt voor jezelf. Je gooit wat voedzame tussendoortjes en een gezonde lunch in je tas en je neemt je deze week echt voor te gaan sporten en wat vaker de fiets te pakken in plaats van de auto. Net als vorige week en de week daarvoor trouwens, toen je op dinsdagavond alweer de mist in ging. Eigenlijk geloof je je eigen voornemens niet meer en dat voelt k*t.

Kort na de lunch zak je al in je 'after-lunch-dip' en als je aan het einde van de middag eindelijk naar huis rijdt, heb je geen puf meer voor wat dan ook. Je kan amper bedenken wat voor eten je op tafel gaat zetten en dus grijp je naar de snelle, ongezonde maaltijden waar je ook niet van opknapt. 

Je enige vrije avond hang je op de bank met een, of twee, of drie glaasjes wijn en kijk je net iets te lang Netflix. 

Na zo'n dag voel je je weer schuldig dat er van je goede voornemens niks is overgebleven en dat het je weer niet gelukt is om het goed te doen.

En zo ga je de week door met van alles wat je van jezelf 'moet' terwijl je je van binnen eigenlijk alleen maar moe voelt. En elke dag probeer je er van alles aan te doen om je goed te voelen, om energie te hebben, om je blij te voelen, alleen wat je ook probeert, het lukt niet.

Die leuke, gezellige, positieve vrouw die iedereen ziet, is diep van binnen moe, somber, ontevreden en helemaal niet meer leuk. En je weet, als dit zo doorgaat dan ben je naast alleen maar moe ook nog eens gefrustreerd en ben je bang dat je overspannen raakt.

 

Hoe zou het voor je zijn als

Je meer rust en ontspanning zou voelen in plaats van je druk te maken om van alles?

Je de hele dag energie hebt en je niet halverwege de dag al bekaf bent?

En hoe zou het voor je zijn als het gezond eten, het sporten of meer bewegen wel lukt en dat je ze gewoon kunt volhouden.

Je je niet meer schuldig hoeft te voelen als het allemaal even niet lukt en dat je niet meer bang hoeft te zijn om overspannen te raken?

 

Dat is echt mogelijk als je je nu bij mij inschrijft voor het reset-traject van 4 sessies.

Na 4 sessies kan jij:

  • jezelf resetten en opladen voor de rest van de dag;
  • een betere balans houden tussen alles wat 'moet' en alles wat leuk is;
  • je eigen valkuilen herkennen;
  • jezelf weer die leuke vrouw voelen die je wilt zijn;

 

Aan het einde van dit traject ga je naar huis met

meer energie, minder drukte in je hoofd en je lijf en meer ontspanning. Inzicht in waarom het jou tot nu toe niet gelukt is om je energie te verdelen over de dag of over de week. En ook inzicht in jouw valkuilen zodat je er niet meer in valt.

Allerlei tools die je echt supermakkelijk kunt gebruiken op momenten dat je het allemaal even niet meer weet. En ook heel fijn, die reset-button neem je gewoon mee naar huis!

 

Jouw investering in jezelf is €299,00  (pilot) 

Betalen in 4 termijnen is mogelijk, je betaalt dan €75,00 per keer;

Reset-traject:

  • 4 coachsessies 1,5 uur (om de 14 dagen, wanneer en hoe laat het jou het beste uitkomt);
  • klein beetje huiswerk door middel van eenvoudige oefeningen. Kost echt maar een paar minuutjes per dag;
  • 1x per week app-contact (tijdens het gehele traject) over hoe het met je gaat;
  • 2 weken na de laatste sessie een telefonisch gesprek zodat je na dit traject niet meer in die ellendige valkuil stapt;

 

 

Een losse coachwandeling  van 1,5 uur: €65,00

Tijdens deze wandeling richten we ons op wat voor jou op dit moment speelt of de meeste aandacht nodig heeft. Je zet een gelijk een stap en ik geef jou wat handvatten mee naar huis om een volgend stapje te zetten.

 

(Vanwege de KOR (=kleine ondernemers regeling) vraag ik geen BTW en draag ik geen BTW af. Desgewenst kunt u wel een factuur krijgen)