Ik heb iets handigs voor jou ontwikkeld. Ik weet dat je al weinig tijd hebt en misschien heb je zelfs een aantal andere ongelezen E-books in je mailbox staan om ooit nog te lezen, maar dit E-book is daarop een uitzondering ;-)

Juist omdat ik ook zo iemand ben die allemaal ooit-nog-te-lezen-E-books in mijn mailbox heb staan.

Dus je dacht toch zeker niet dat mijn E-book er dan ook zo uit zou zien??

Nee, integendeel. Mijn E-book leest supermakkelijk, want hij gaat over jou!

Niet teveel pagina's, lekker overzichtelijk en praktisch en heel duidelijk.

Ik geef eerst even wat woorden aan hoe jouw brein werkt. Geen ingewikkelde termen hoor, maar het is wel handig om te weten omdat je dan weet waarom je doet zoals je doet. En ik waarschuw je vast, ik leg ook waarom het dan nu wel nodig is om aandacht te schenken aan jouw brein en dus aan je lichaam. 

Dat kan best confronterend zijn, het is alleen wel nodig om je in beweging te krijgen er iets aan te doen ;-) En dan ben ik er om jou daarbij te helpen.

 

Ik heb er een paar oefeningen bij gedaan, die je direct kan toepassen. Dat kan gewoon in huis maar veel leuker is om ze buiten te doen. Gewoon tijdens een wandeling in het park vlakbij je huis, of rijd even naar een stukje natuur in de buurt. Het kost niet veel tijd en daarna wandel je lekker verder. Je bent er tenslotte toch....

              Download gratis tips voor meer rust en ruimte voor jou !

                                           E-book

Ontvang nu gratis mijn E-book 'Stressvrij de natuur in!!' (klik op de afbeelding)

Stress? Ik heb geen stress, ik wil gewoon meer energie, dat ik me wat minder moe voel, dat de dagen wat meer in balans zijn, dat...

Dat begrijp ik helemaal, en toch raad ik je aan dit leuke e-book te downloaden en je zult verbaast zijn over het resultaat.

 

In het e-book leg ik uit wat stress is en hoe stress bij jou werkt en...ik deel een aantal super leuke oefeningen die je direct kan toepassen zodat je meer energie krijgt, meer rust ervaart en er meer ruimte komt voor jou.

De oefeningen werken nog beter als je ze in de buitenlucht doet en nog veeeel beter als je ze doet tussen het groen (nee, geen groene muren, maar wel echt in een bos of park natuurlijk ;-)  )

Gratis E-book

* indicates required

Buitencoach Frederike gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt voor eigen doeleinden. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Je kan je elk moment uitschrijven door op de link onderaan deze pagina te klikken. Voor meer informatie over je privacy, verwijs ik je naar de privacyverklaring.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.