Download gratis tips voor meer rust en ruimte voor jou !

                                           E-book

Ontvang nu gratis mijn E-book 'Stressvrij de natuur in!!' (klik op de afbeelding)

Stress? Ik heb geen stress, ik wil gewoon meer energie, dat ik me wat minder moe voel, dat de dagen wat meer in balans zijn, dat...

Dat begrijp ik helemaal, en toch raad ik je aan dit leuke e-book te downloaden en je zult verbaast zijn over het resultaat.

 

In het e-book leg ik uit wat stress is en hoe stress bij jou werkt en...ik deel een aantal super leuke oefeningen die je direct kan toepassen zodat je meer energie krijgt, meer rust ervaart en er meer ruimte komt voor jou.

De oefeningen werken nog beter als je ze in de buitenlucht doet en nog veeeel beter als je ze doet tussen het groen (nee, geen groene muren, maar wel echt in een bos of park natuurlijk ;-)  )

Gratis E-book

* indicates required

Buitencoach Frederike gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt voor eigen doeleinden. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Je kan je elk moment uitschrijven door op de link onderaan deze pagina te klikken. Voor meer informatie over je privacy, verwijs ik je naar de privacyverklaring.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Wandel je een keertje met me mee? (in ontwikkeling)

Ik ga iets leuks doen!!  >> nog even bezig om deze wandelingen te ontwikkelen. Geef je op voor mijn 'Brief uit de Natuur' en je blijft als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.