Download gratis tips voor meer energie, meer rust en ruimte voor jou !

                                           E-book

Ontvang nu gratis mijn E-book 'Stressvrij de natuur in!!'

Stress? Ik heb geen stress, ik wil gewoon meer energie, dat ik me wat minder moe voel, dat de dagen wat meer in balans zijn, dat...

Dat begrijp ik helemaal, en toch raad ik je aan dit leuke e-book te downloaden en je zult verbaast zijn over het resultaat.

 

In het e-book leg ik uit wat stress is en hoe stress bij jou werkt en...ik deel een aantal super leuke oefeningen die je direct kan toepassen zodat je meer energie krijgt, meer rust ervaart en er meer ruimte komt voor jou.

De oefeningen werken nog beter als je ze in de buitenlucht doet en nog veeeel beter als je ze doet tussen het groen (nee, geen groene muren, maar wel echt in een bos of park natuurlijk ;-)  )

 

Gratis E-book

* indicates required

Buitencoach Frederike gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt voor eigen doeleinden. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Je kan je elk moment uitschrijven door op de link onderaan deze pagina te klikken. Voor meer informatie over je privacy, verwijs ik je naar de privacyverklaring.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Wandel je een keertje met me mee?

Ik ga iets leuks doen!! 

En het is gratis, dus nog leuker!!!

Geef je nu op voor een wandeling met mij. Ik neem jou mee en laat jou ervaren hoe de natuur voor jou kan werken.

Ik leer jou hoe je die onrust in je hoofd te lijf kunt gaan en hoe je weer bij je gevoel komt.

Kortom, een hele waardevolle wandeling en ik heb er enorm veel zin in om jou daar te ontmoeten.

  • Wanneer? Zaterdag 30 oktober om 15:00 uur( max 60 min.)
  • Waar? Het Balijbos in Zoetermeer (thv de Stadsboerderij De Balijhoeve, Kurkhout 100 )
  • Hoe groot is de groep? Ik wandel sowieso, dus sluit vooral gezellig aan. Weet je iemand of ken je iemand voor wie deze wandeling ook heel waardevol kan zijn? Geen probleem, neem gezellig mee.
  • Hoe geef ik me op? Vul onderstaand contact-formulier in en dan zet ik jou erbij. Kan je onverhoopt niet, geen probleem. Ik hou je vanaf nu op de hoogte van de data van de gratis wandelingen.
  • Ik twijfel of de wandeling ook iets voor mij is. Het wordt geen lange wandeling, we wandelen een uurtje. Het is geschikt voor iedereen (blessures uitgezonderd). Heb je andere vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier.
  • Echt, iedereen is welkom, ook als je geen onrust in je hoofd hebt en al heel dicht bij je gevoel staat ;-) Ik verzeker je dat het sowieso heel leuk wordt.